banner

SUDAC ODREDIO PRITVOR

SUPRUGA OKRUTNOG UBOJICE SRĐANA MLAĐANA ZAVRŠILA U REMETINCU! Mašući nožem urlala na članove obitelji: ‘Ubit ću vas!’

Elia Mlađan je Srđana Mlađana upoznala preko pisama koje mu je slala u zatvor

Elia Mlađan, 21-godišnja supruga 39-godišnjeg ubojice Srđana Mlađana koji je ubio tri osobe prije nego što je napunio 22 godine, završila je u Remetincu nakon što je mašući nožem prema članovima obitelj vikala “Ubit ću vas”, piše Večernji list.

Djevojka je ispitana te je prijavljena zbog prijetnje, a sudac zagrebačkog Županijskog suda odredio joj je jednomjesečni istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela.

RODITELJI MONSTRUMA PRVI PUT PRED KAMERAMA: ‘Ja oprost ne mogu tražiti, ja nemam obraza. Bolje da smo svi troje mrtvi’

PSIHIJATRI OBJASNILI ZAŠTO SE MLADA ŽENA UDALA ZA MLAĐANA: ‘U svijetu je taj fenomen dosta raširen i ima svoje ime’

Podsjetimo, Elia Mlađan je Srđana Mlađana upoznala preko pisama koje mu je slala u zatvor te je ta dopisna veza završila brakom iako Mlađan mladenku prije vjenčanja nije ni vidio. Elia je kada se saznalo za vjenčanje rekla da su znali što ih čeka te da su bili spremni da će to izazvati veliki interes javnosti. Djevojka je tada rekla kako će koristiti svoje pravo na posjete Mlađanu te da će ga čekati dok izađe iz zatvora.

Nezapamćena ubojstva

Mlađan je javnosti poznat po krvavim ubojstvima, iz 1998. kad je kao 16-godišnjak u Petrinji ubio 16-godišnju Elizabetu Šubić, a potom i umirovljenika Petra Jančića (61) iz Siska koji je bio na krivom mjestu u krivo vrijeme. Samo četiri godine kasnije, nakon što je služio kaznu zatvora u Požegi, dobio je prvi slobodni vikend, otišao je u Zagreb i opljačkao banku u Zvonimirovoj ulici. S tri metka na Borongaju ubio je policajca Milenka Vranjkovića i predao se nakon višesatne talačke drame.

NJENOJ KĆERI SRĐAN MLAĐAN JE PUCAO U LEĐA SAMO ‘DA VIDI KAKAV JE TO OSJEĆAJ’: ‘Nije se on promijenio, jako dobro se pretvara’

Osudili su ga na deset godina za dva ubojstva, pljačke banke i pokušaja ubojstva u Sisku tijekom 1997. i 1998. Za ubojstvo policajca dobio je 15 godina zatvora. Iz Lepoglave bi trebao izaći 2027.

 

 

Povratak na Net.hr