KRVAVI OBRAČUN LJEPOTICA

SUĐENJE BLIZANKI KOJA JE IZBOLA SESTRU: Posvađale su se oko banalne stvari, detalje sukoba otkrila susjeda

Dajana Grković, sestra blizanka Sare Grković optužene za nanošenje teške tjelesne ozljede sestri blizanki, odlučila je da neće svjedočiti i jučer odabrala svoje pravo nesvjedočenja pred sudom, piše Novi list.

Iako nije htjela svjedočiti, Dajana je iskoristila svoje pravo da ipak ostane u sudnici do kraja rasprave. Podsjetimo, Sara je optužena da je ubodima nožem teško ozlijedila sestru blizanku Dajanu 31. siječnja prošle godine. Njezina sestra na suđenju je izjavila da se ne smatra krivom.

Za blizanku koja je izbola sestru traže istražni zatvor

Predstavnica stanara: Nisam ih ni poznavala, ali susjeda se žalila na buku

Na jučerašnjem je suđenju ispitana predstavnica suvlasnika stanova u zgradi u kojoj se napad dogodio. Ona je rekla da nije niti znala za incident dok je policajac nije došao ispitati. Sestre nije ni poznavala, a tek je nekoliko puta kontaktirala s njihovom mamom radi računa za struju.

‘Meni osobno nitko nije prijavljivao buku ili galamu iz stana u kojem su živjele sestre blizankinje, niti sam ih osobno ikada čula, iako živim na četvrtom katu, a sestre u suterenskom stanu. Ne znam je li uopće pristojno spominjati susjedu koja je preminula prije dvije godine i koja je stanovala odmah iznad njihova stana, a požalila se da je znala čuti kako se sestre svađaju i tuku’, rekla je predstavnica stanara, piše Novi list.

Susjedi o blizankama: Dotjerane su ljepotice, dosta divlje i izvan kontrole

Ona je jedina svjedokinja koja je jučer ispitana. Sudski vještak koji je trebao svjedočiti ipak nije ispitan jer je nalaz vještaka tek izrađen pa je bilo premalo vremena za pripremu njegova ispitivanja.

Posvađale se oko laptopa, jedna sestra drugu ubola nožem

Podsjetimo, tog su se dana sestre najprije verbalno sukobile, a nakon što je nožem oštrice 20 centimetara izbola svoju sestru blizanku u riječkom stanu, djevojka se udaljila, no ubrzo se vratila, a u stanu ju je dočekala policija. Njezina je sestra u bolnici tada operirana i oporavila se.

sara grković

Iako se mnogo nagađalo o stvarnom razlogu sukoba Sare i Dajane, a neki su mediji pisali da je riječ o ljubomori, naposljetku je ispalo da su se posvađale zapravo oko banalne stvari. Naime, obje su tada spremale ispit i objema je trebao laptop, zbog čega su se i posvađale, a zatim potukle, sve dok Sara nije sestru napala nožem.

Blizanka izbola sestru nožem, u pozadini sukoba – ljubomora?

Suđenje, koje je najprije počelo u travnju, a zatim u rujnu, nastavit će se početkom sljedeće godine.

 

Povratak na Net.hr