PREVARANT POZNAT POLICIJI

BLUDNIČIO NAD MLADIĆIMA: Zbog ozbiljnih zločina traže radijskog voditelja i lažnog menadžera Kiće Slabinca

Zadarski Općinski sud bez uspjeha pokušava ući u trag bivšem radijskom novinaru iz Varaždina i navodnom estradnom menadžeru Miloradu Korbaru (67) kojemu se od 2008. godine sudi zbog kaznenih djela prevare i bludničenja nad mladićima, piše zadarski.hr.

Korbar koji je od ranije poznat zbog niza seksualnih delikata, ne odaziva se na sudske pozive, a ni policija ga ne može pronaći. Stoga je u ponedjeljak u njegovoj odusutnosti nastavljen postupak za prevaru nekolicine zadarskih obrtnika, a koje je počinio lažno se predstavljajući kao estradni menadžer Zdravka Škendera i Krunoslava Kiće Slabinca.

Za 300 kuna nudio reklamu na koncertnim plakatima

On je 2008. godine u Zadru prevario dvadesetak obrtnika nudeći im javno oglašavanje na plakatima za Škenderove i Kićine koncerte, tražeći po 300 kuna. Nakon što bi žrtve pristale na takav dogovor, on bi im izdao i uplatnicu. Kada su shvatili da su prevareni, obrtnici su slučaj prijavili policiji.

Iste godine bio je prijavljen i zbog bludničenja nad mladićima kojima se također predstavljao kao uspješni estradni menadžer. Utvrđeno je da je bludničio i pokušao seksualno iskoristiti dvojicu mladića u svom podstanarskom stanu u Zadru.

BLUDNIK IZ DALMACIJE IDE U ZATVOR: Tjerao mališane da se ljube i diraju mu spolovilo

Ponudio mladiću prenoćište, pa pohotno nasrnuo na njega

Korbar je optužen i za protupravno lišavanje slobode jendog od njih, 23-godišnjeg J.A. iz Kaknja u BiH. A drugog je, 18-godišnjaka, namamio u Zadar obećavši mu posao. Kada je ovaj stigao u Zadar, gdje nije nikoga poznavao, Korbar mu je ponudio smještaj u svome podstanarskom stanu te tijekom noći nasrnuo na njega. Ovaj ga je poslije prijavio policiji.

U isto je vrijeme Korbara su ščešali i šibenski policajci dovodeći ga u vezu s bizarnim slučajem 13-godišnjaka pronađenog blizu Osnovne škole u Vodicama vezanog remenom i u gaćicama. Garderoba mu je bila razbacana uokolo. Taj je dječak ispričao kako ga je napao i vezao muškarac star oko 50 godina, ali ga nije uspio silovati pobjegavši kada je ovaj počeo dozivati u pomoć.

Korbar je iz Varaždina otišao prije dvadesetak godina ostavljajući obitelj sa dvoje djece. U to je vrijeme, doba, uz redovni posao novinara, doista bio menadžer nekim tadašnjim estradnim zvijezdama poput Nede Ukraden.

I TO JE MOGUĆE U HRVATSKOJ Državni odvjetnik se nagodio s pedofilom

Povratak na Net.hr