STRAVA NA VOLOVČICI

UBOJSTVO U ZAGREBU: Sin poznatog ugostitelja nasmrt izbo bivšu djevojku (18) pa se predao policiji, majka: ‘Više puta smo ga prijavili’

Na zagrebačkoj se Volovčici sinoć dogodilo ubojstvo. U automobilu je pronađeno beživotno tijelo 18-godišnjakinje koja je izbodena nožem.

Kako doznajemo, zločin je počinio njezin bivši dečko koji se odmah predao policiji i trenutačno se provodi kriminalistička obrada. Pronađen je i nož kojim je djevojka ubijena. Taj je 19-godišnjak inače već poznat policiji. U proljeće prošle godine automobilom je pregazio čovjeka koji je pretrčavao preko crvenog svjetla.

Prijavljivali ga policiji, ali ništa se nije dogodilo

Roditelji ubijene rekli su da joj je mladić, D.K., već i ranije prijetio, a i razbio joj je automobil, zbog čega ga je dan prije ubojstva prijavila DORH-u. Navodno se radi o sinu poznatog hrvatskog ugostitelja.

‘Režem si glavu da mi je kćer ubio D.K. Stalno su se prijetili da imaju novca i da će sve napraviti. Evo, vidite kako je to sad sve završilo. On će tek u lipnju navršiti 20 godina. Bila sam zbog njegova maltretiranja u IV. Policijskoj postaji. Motiv ubojstva? Ne znam’, ispričala je sinoć potresena majka ubijene djevojke, piše Jutarnji.

Par je bio u vezi nekoliko godina pa su prekinuli, nakon čega je D.K. djevojku nekoliko puta napao. Roditelji su ga nekoliko puta prijavljivali policiji, no ništa se nije promijenilo.

Policija još istražuje kako je došlo do tragičnog ubojstva mlade djevojke.


Imaš komentar?

Povratak na Net.hr