POLICIJA NA NOGAMA

STRAVA U POZNATOM LJETOVALIŠTU: Mladu Poljakinju četvorica silovala pred očima njezina dečka

U brutalnom napadu koji se dogodio u talijanskom ljetovalištu Riminiju mladu Poljakinju silovala su četvorica muškaraca i to pred njezinim dečkom kojeg su ozlijedili i opljačkali.

Napad se dogodio u noći na subotu na jednoj plaži u Riminiju kamo je par, oboje 26-godišnjaci, došao u pratnji prijatelja, također Poljaka. Mladić i djevojka odvojili su se od ostatka društva, te završili na nešto mračnijem dijelu plaže.

Skupina zaskočila par

Kako prenosi Ansa, tada ih je zaskočila grupa muškaraca, najvjerojatnije stranaca. Mladića su pretukli i opljačkali, dok su njegovu djevojku četvorica napadača silovala.

Na žrtve su naišli prolaznici te odmah obavijestili policiju, no napadači su u međuvremenu uspjeli pobjeći. Poljaci su zbrinuti u bolnici, dok su njihovi prijatelji, s kojima su proveli ljetovanje u Italiji, tijekom jutra otputovali u domovinu.

Jesu li napad snimile nadzorne kamere?

Istražitelji se nadaju da će im u potrazi za napadačima pomoći gradski videonadzor javnih površina. Mladić i djevojka dali su iskaze policiji, a sva odjeća što ju je djevojka imala na sebi poslana je na vještačenje. Pružena joj je i sva potrebna psihološka pomoć što je sustav predviđa. Do daljnjeg je zadržana na liječenju.

‘Maksimalno smo angažirani na pronalasku počinitelja. Ovo je bio nehuman napad na dvoje mladih koji su samo potražili trenutak intime na toj plaži. Sve im se na kraju pretvorilo u noćnu moru’, prenosi La Rebubblica izjavu tužitelja Maurizija Importe.

Povratak na Net.hr