JOŠ DVIJE BILE UGROŽENE

STRAVA U MEĐIMURJU: Sumnja se da je otac devet godina spolno zlostavljao maloljetnu kćer

Muškarac star 47 godina, navodno iz Lopatinca, u Međimurju pod istragom je zbog sumnje da je tijekom devet godina spolno zlostavljao djevojčicu mlađu od 15 godina. U obitelji su još dvije kćeri i nije isključeno da je zlostavljao i njih.

Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu provodi istragu protiv hrvatskog državljanina (1968.) zbog sumnje na počinjenje dva teška kaznena djela protiv spolne slobode te pet kaznenih djela spolne zlouporabe djeteta mlađeg od 15 godina.

“Postoji osnovana sumnja da je okrivljenik počinio navedena kaznena djela od 2006. do 2015. godine na međimurskom području”, priopćili su iz ŽDO u Varaždinu.

Obiteljska tragedija iz Lopatinca

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu je usvojila prijedlog državnog odvjetnika i odredila istražni zatvor protiv 47-godišnjaka zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u istrazi i opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

Portal eMedjimurje piše kako neslužbene informacije govore da je riječ o spolnom zlostavljanju unutar jedne obitelji iz Lopatinca. Monstrum je devet godina godina zlostavljao kćer, a nije isključeno da je zlostavljao i ostale dvije kćeri.

POLICIJA IH OTKRILA SLUČAJNO: Monstrumi snimali grupno silovanje maloljetnice

OPTUŽENI ZA SILOVANJE U PODSTRANI: “Volio bih da se to dogodilo meni, a ne njoj”

 

Povratak na Net.hr