UŽAS KOD POŽEGE

DVIJE OSOBE POGINULE U SUDARU S KAMIONOM: ‘Imao sam osjećaj da su vozeći prema meni još ubrzali’

Oko 17 sati u Gučanima kod Požege dogodila se teška prometna nesreća u kojoj su dvije osobe poginule.

Kako javlja požeški 034 portal radilo se o frontalnom sudaru kamiona i osobnog automobila švicarskih registracijskih oznaka. Jedna osoba iz automobila davala je znakove života te je kolima Hitne pomoći prevezena u Opću županijsku bolnicu u Požege, dok je dvoje putnika ostalo prikliješteno u automobilu ne dajući znakove života. Riječ je o vozaču te putnici koja je sjedila iza njega, dok je suvozač zadobio teške tjelesne ozljede koje, srećom, nisu opasne po život.

Kamion ‘prošao kroz vozilo’

Kako 034 portal neslužbeno doznaje od očevidaca, prometna nesreća dogodila se kada je vozač automobila iz još neutvrđenih razloga prešao u suprotni trak izravno se sudarivši s kamionom koji je prevozio teške hrastove trupce i, kažu, doslovce ‘prošao kroz vozilo’.

Vozač kamiona, inače Đakovčanin, koji je posao dobio tek prije tjedan dana, vozio je u smjeru Nove Gradiške. Kako je kazao nakon nesreće, u jednom trenutku primjetio je da vozilo iz suprotnog smjera prelazi u njegovu traku.

“Mislio sam da me netko pozna i htio se našaliti. Imao sam osjećaj da su vozeći prema meni još više ubrzali. Zabili su se direktno u mene”, kazao je pojasnivši da je, shvativši da automobil ide ravno prema njemu, skrenuo kamionom u stranu, ali nije uspio izbjeći sudar.

 

 

 

 

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr