KRVAVI ZLOČIN

UBOJSTVO KOD NAŠICA! Prolaznici pronašli beživotno tijelo 17-godišnje djevojke: ‘U šoku smo, pa ona je praktički dijete’

Istraga ovog slučaja još je u tijeku, pa iz policije za sada ne otkrivaju detalje.

Beživotno tijelo djevojke (17) pronađeno je rano jutros nedaleko od željezničke postaje u mjestu Koška kod Našica, a sumnja se da bi mogla biti ubijena.

policija Koška Našice
Vjeruje se da je djevojka izbodenaFoto: Našice TV

 

Građani koji su naišli na nju odmah su obavijestili policiju.

“Obavili smo očevid kojim je rukovodio zamjenik županijskog državnog odvjetnika u Osijeku, te zaključili da postoje okolnosti koje bi upućivale na nasilnu smrt”, potvrdio nam je glasnogovornik Policijske uprave osječko-baranjske Darijo Premec.

Nije imala dokumente

Iako je već prošlo više sati od pronalaska tijela, policija još nije službeno utvrdila identitet ubijene djevojke, no nema naznaka da bi se moglo raditi o izbjeglici koja se zatekla na tom području.

policija Koška Našice
Očevid je trajao tijekom prijepodnevaFoto: Našice TV

 

S mjesta očevida doznajemo da su na djevojčinom tijelu bile vidljive ozljede, te su istražitelji upravo na temelju njih zaključili da je vrlo vjerojatno ubijena. Naime, u pitanju su, kako doznaje Našice.com, ozljede nanijete hladnim oružjem, odnosno djevojka je nasmrt izbodena.

Učenici, većinom 17-godišnjaci na kolodvoru uz koje je tijelo pronađeno, bili su šokirani.

“Kako ne bismo bili zaprepašteni, pa ona je praktički dijete. Poznavali smo ju, bila je mirna, povučena, nikada se neke loše priče nisu vezale uz nju. Užasno se osjećamo dok prolazimo kolodvorom”, rekli su za Večernji list.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr