'NE ZNAMO TKO JE ON'

STRAŠAN ZLOČIN U BERLINU: Brutalno ubijena samohrana majka iz Imotskog: ‘Mila je otišla u Njemačku zaraditi za obitelj’

Mediji iz Berlina izvještavaju da se 35-godišnji muškarac sam prijavio tamošnjoj policiji te priznao svoj zločin

U berlinskom naselju Mitte dogodio se stravičan zločin jer je ondje brutalno ubijena samohrana 31-godišnja majka dvoje djece iz Imotskog. Ovaj horor dogodio se 16. listopada oko jedan iza ponoći. Mila Šimić bila je mlada majka koja je otišla putem Njemačke kako bi prehranila svoju obitelj i osigurala im bolju budućnost.

Kako javlja 24sata, Imoćanka je ubijena u stanu u kojem je živjela. Mediji iz Berlina izvještavaju da se 35-godišnji muškarac sam prijavio tamošnjoj policiji te priznao svoj zločin. K tome, rekao je policiji gdje da dođu, a to je ulica Wollankstraße u Berlinu.

HOROR U NJEMAČKOJ: Hrvat ubio vlastitog brata, i to mačetom u kupaonici; Bezuspješno ga izvlačio iz pakla droge?

Brat ubijene: ‘Ne znamo tko je taj muškarac, nije s njim živjela’

“Mila je dulje u Njemačkoj, gdje je radila kako bi osigurala djeci bolju budućnost. Ona nije živjela s tim muškarcem. Da je, rekla bi mi. Kako sam razumio od policije, to je neka osoba koju ona poznaje. Ne znam tko je on. Znamo da je došla hitna, nisu je uspjeli reanimirati. Ništa još konkretno ne znamo”, rekao je šokirani Milin brat za 24sata.

Milina malodobna djeca nisu živjela s njom u Njemačkoj nego s bakom i djedom te su školu pohađaju u Hrvatskoj. Tužni brat ubijene žene kaže da je njegova sestra redovito posjećivala djecu, stalno zvala telefonom, brinula se i razgovarala s njima.

Nesretna 31-godišnjakinja je u Njemačkoj radila u ugostiteljstvu, piše 24sata.

Povratak na Net.hr