POKUŠAJ UBOJSTVA

STRAŠAN PRIZOR U SREDIŠTU ZAGREBA: Pijana kći nožem ozlijedila majku pa je ganjala ulicom, uhitili je policajci

Starica je ipak uspjela pobjeći iz stana na ulicu, a kći je potrčala za njom ganjajući je s nožem u ruci. Srećom, u blizini su već bili policijski službenici koji su prethodno pozvani na intervenciju

U utorak oko 15.20 sati u središtu Zagreba 46-godišnjakinja je pod utjecajem alkohola, a nakon verbalnog i fizičkog sukoba, oštrim predmetom ozlijedila 81-godišnju majku, priopćila je Policijska uprava zagrebačka.

Starica je ipak uspjela pobjeći iz stana na ulicu, a kći je potrčala za njom ganjajući je s nožem u ruci. Srećom, u blizini su već bili policijski službenici koji su prethodno pozvani na intervenciju.

Kći privedena, majka odvezena u bolnicu

“Zbog savladavanja otpora, sprječavanja ozljeđivanja i odbijanja naredbi policijskih službenika, nad 46-godišnjakinjom su uporabljena sredstva prisile te je privedena u službene prostorije policije na kriminalističko istraživanje”, priopćeno je iz PU zagrebačke.

Ozlijeđenoj starici pružena je liječnička pomoć u Kliničkoj bolnici Sestara milosrdnica, gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđena.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr