Epilog stravične nesreće: Majka je jako krvarila, operacija je trajala satima

Britanka koja je u četvrtak teško stradala u stravičnoj prometnoj nesreći na ulazu u Slano, jutros je stabilno i nema nikakvih promjena nakon jučerašnje operacije koja je trajala nekoliko sati.

”Riječ je o teškom oštećenju jetre i jakom unutarnjem krvarenju, ali jutros je pacijentica stabilno i to je sve što sada možemo reći”, rekla je za Dubrovački dnevnik Glavna sestra Bolnice Suzana Mileković.

Dječak prebačen u Split

Osmogodišnji dječak, koji je također zadobio teške ozljede prsnog koša i zdjelice, jučer je prebačen helikopterom u Split gdje će biti podvrgnut operativnom zahvatu.

”Radi se o ozljedama prsnog koša i zdjelice, a kako mi ovdje nemamo dječju kirurgiju, pacijent je prebačen u Split”, rekla je.

Ravnatelj bolnice Jerko Ferri Certić jučer je izjavio kako je stanje pacijenata jako ozbiljno i kako se ”još uvijek bore za njihove živote”.

Podsjetimo, u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak u 7.50 sati na magistrali kod Slanog tri osobe su smrtno stradale, dok su dvije teško ozlijeđene. Sudarili su se osobno vozilo britanskih registarskih oznaka i kamion.

http://www.dubrovackidnevnik.hr/vijesti/crna-kronika/stradala-britanka-stabilno-jako-je-krvarila-i-operacija-je-trajala-nekoliko-sati

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr