banner

TROSTRUKI UBOJICA

ŠTO FILIP ZAVADLAV RADI U ZATVORU DOK ČEKA ROČIŠTE? ‘Nabio’ je mišiće i dobio 10 kg, a javila mu se i jedna djevojka

Zavadlav još uvijek nema dodir s realnošću te mašta o svom skorom povratku na brod

U Splitu će se u četvrtak, 30. srpnja, održati pripremno ročište za 25-godišnjeg pomorca Filipa Zavadlava, trostrukog ubojicu koji će ostati zapamćen po svom siječanjskom krvavom pohodu u Splitu. Mladi ubojica trenutačno se nalazi iza rešetaka u Gospiću, a Jutarnji list saznao je kako Zavadlav provodi dane do ročišta.

Podsjetimo, Županijsko državno odvjetništvo Zavadlava tereti da je 11. siječnja iz automatske puške ubio Juricu Torlaka, Marina Bobana te Marina Ožića Paića i to sa 37 metaka. Torlak i Boban ubijeni su u Šperunu dok su se nalazili na motoru, dok je Ožić Paić smaknut par minuta kasnije, također dok je bio na motoru.

FILIP ZAVADLAV NAKON TROSTRUKOG UBOJSTVA ČEKA SUĐENJE: Šalju mu pisma, fotografije, a dobiva i bračne ponude

Zavadlav u zatvoru ‘nabio’ mišiće, a i jedna djevojka mu šalje pisma i fotke

Zavadlav još uvijek nema dodir s realnošću te mašta o svom skorom povratku na brod. Njegov otac Ante Zavadlav dolazi mu u posjet, no ti susreti traju tek 10 minuta. Tijekom očevih posjeta, Zavadlav se raspituje gdje su mu poznanici iz Splita.  Da je Zavadlav popularan zatvorenik dokazuju i pisma podrške koje dobiva.

Kako doznaje Jutarnji list, mladom ubojici je pismo u zatvor poslala i jedna djevojka te mu osim toplih riječi uputila i nekoliko svojih fotografija. Na jednoj fotografiji djevojka se fotografirala u navijačkoj majici Hajduka. Isto tako, neke od članica Facebook grupe “Pravda za Filipa” te “Otpor sustavu” posjetile su Zavadlava u gospićkom zatvoru uz dopuštenje suda. Zavadlav navodno svojim prijateljima šalje pisma.

Što se tiče provođenja dana u zatvoru, Filip Zavadlav u zatvoru čita novine o svom slučaju i redovito vježba. Prema pisanju Jutarnjeg lista, 25-godišnji pomorac dobio je već 10-ak kilograma mišića.

‘DVADESET SATI NISAM SPAVAO PRIJE OVOGA, OPSJEDALI SU MI OBITELJ…’ Filip je svoje mete nazvao i namamio na likvidaciju?

Ročište zatvoreno za medije

Zavadlavov odvjetnik Branko Šerić za Hinu je izjavio da svi sudionici u tom postupku moraju biti fizički prisutni na pripremnom ročištu na splitskom Županijskom sudu. Objasnio je da to znači kako će pravosudna policija prevesti Zavadlava iz gospićkog zatvora na ročište u Split.

Odvjetnik ističe da će ročište biti zatvoreno za medije te da će izjave za novinare biti prije i nakon ročišta. Na ruti iz Gospića do Splita kojom će prolaziti pravosudni kombi sa Zavadlavom, na dan ročišta će vjerojatno biti posebne mjere sigurnosti.

 

Povratak na Net.hr