STARI POLICIJSKI ZNANAC

SPLIĆANIN (42) ZBOG SVAĐE S DJEVOJKOM (22) POČEO PUCATI PO SPLITU: Otkriveno je o kome se radi, policija ga jako dobro zna

Policijski su službenici dolaskom na mjesto događaja zatekli 42-godišnjaka s pištoljem

Policiji otprije poznat, 42-godišnji V.S. iz Splita pucao je iz pištolja u Ćiril-Metodovoj ulici u središtu Splita oko 16.20 sati. Policijski službenici zatekli su V.S. s pištoljem u društvu 22-godišnje djevojke s kojom se prije toga posvađao, piše Slobodna Dalmacija. 

Naime, zaprimljena je dojava o narušavanju javnog reda i mira te su policijski službenici upućeni na mjesto događaja gdje su zatekli 22-godišnjakinju i 42-godišnjaka koji je u ruci držao pištolj. Utvrđeno je oštećenje na fasadi zgrade nastalo vatrenim oružjem te je na mjestu obavljen očevid.

Ako V.S. dobije kaznenu prijavu, odgovarat će za općeopasnu radnju, dok će u za njega povoljnijoj verziji dobiti prekršajnu kaznu.

[FOTO] GOLEMA ZAPLJENA DROGE U SPLITU: Pronađeno preko 5700 tableta ecstasyja, pola kilograma heroina…

Sakrio kokain u WC-u

V.S. je više puta osuđivan zbog droge. Jedna od najzanimljivijih crtica iz njegova dosjea je kada je zaustavljen u vožnji osobnog automobila bez isprava i pod utjecajem alkohola. Policijski službenici odveli su ga u postaju gdje je u WC-u sakrio vrećicu u kojoj se nalazilo oko 30 grama kokaina koju je tada iz službenih prostorija pokušala iznijeti njegova tadašnja djevojka. Ona je tada ulovljena, a oboje su dobili prijavu.

On je 2012. godine uhićen sa 140 grama heroina.

Povratak na Net.hr