ULICA POD OPSADOM

SPEKTAKULARNA AKCIJA U PREDGRAĐU ZAGREBA: Do zuba naoružani policajci love traženog bjegunca

Akcija je još u tijeku i policija za sada ne želi davati više informacija o osobi koju pokušava uhvatiti.

“Već dva dana ulica nam je pod opsadom. Čujemo da se u jednoj zgradi netko skriva. No, ne znamo o čemu se radi”, rekli su nam stanari Ulica Ivana lackovića Croate u Odri  u predgrađu Zagreba koji su tijekom današnjeg i jučerašnjeg dana primjetili policajce naoružane dugim cijevima kako pretražuju zgradu na kućnom broju 15.

Pretražuju se svi stanovi

Iz Policijske uprave zagrebačke kratko su nam potvrdili da njihovi djelatnici imaju postupanje na terenu. Riječ je o interventnim policajcima koji su, mahom u civilu zaposjeli svaki kutak zgrade.

U pitanju je novi, još uvijek slabo naseljeni kvart zbog čega je iznenadna pojava jakih policijskih snaga izazvala zaprepaštenje, ali i bojazan među stanrima.

Stanari u strahu

“Cijelo vrijeme imam vrata zatvorena”, priznala nam je jedna stanarka pred čijim se domom odvija policijska akcija.

Kako doznajemo, policija je dobila informaciju da bi se upravo u Ulici Ivana Lackovića Croate mogao skrivati bjegunac s liste traženih osoba, zbog čega je na teren upućena interventna policija ne bi li svojim kolegama iz odjela za potrage pomogla u hapšenju. No, situacija se, čini se odužila, te nje njezin ishod krajnje neizvjestan.

Povratak na Net.hr