UBOJSTVO U DOGRADAMA

SPASIO GA OD BATINA: Ubio prijatelja koji je za uslugu tražio 6 tisuća eura?

U ponedjeljak je na mjesnom groblju u Kijevu pokopan Solinjanin Tomislav J.G. (33) koji je u subotu popodne ubijen u mjestu Dogradama pokraj Marine. Njegov ubojica je 20-godišnji Marin Š. kojem slijedi kaznena prijava za ubojstvo, piše Slobodna Dalmacija.

Ubojstvo se dogodilo u Marinovoj kući u Dogradama, a ubojica je Tomislava pogodio s jednim metkom. Tomislav je u kuću došao u pratnji još jedne osobe.

Razne su verzije ovoga tragičnoga događaja, a najčešće se spominje da su i Tomislav i Marin bili prijatelji dugi niz godina pa je čak, navodno, Tomislav prije dvadesetak dana spasio Marina od teških batina kad su ga trojica momaka cipelarila ispred jedne diskoteke u Trogiru.

Brat ubojice još je u bijegu

Tomislav je navodno sve češće spominjao Marinu da za tu uslugu mora platiti 6 tisuća eura. Kad su u subotu popodne banuli u kuću, navodno je bilo i fizičkog napada na Marinove ukućane brata i ujaka.

Policija na mjestu događaja nije pronašla ni pištolj ni čahuru. Osoba koja je došla s Tomislavom kazala je policiji da je vidjela dvije osobe i dva pištolja koja su držali Marin i njegov brat Marko. Policija i dalje traga za Marinovim bratom koji je u bijegu.

Ubojica i ubijeni nekada su bili veliki prijatelji, piše Slobodna Dalmacija.

Slobodna Dalmacija/Danas.hr

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr