SLUPAO SVOG LJUBIMCA

SLAVONSKI ŽUPNIK S LUKSUZNIM MERCEDESOM SKRIVIO PROMETNU NESREĆU: Skupocjena jurilica nakon sudara nije bila u voznom stanju

Vrbanićev automobil je nakon nesreće završio na popravku, a policija otkriva da je on krivac za sudar.

Andrija Vrbanić, župnik Župe sv. Rozalije u Ivanovcu kod Osijeka, koji je u fokus javnosti dospio zbog kupnje luksuznog Mercedesa E klase, navodno je skrivio prometnu nesreću i dobro slupao svog limenog ljubimca.

SLAVONSKI ŽUPNIK S LUKSUZNIM MERCEDESOM SLAVI USTAŠE: ‘Dokle tako? Sustavno nas uništavaju… Za dom spremni!’

Kako piše Glas Slavonije, Vrbanićev automobil je nakon nesreće završio na popravku, a policija otkriva da je on krivac za sudar. Nesreća se zbila 30. prosinca oko 16.45 na raskrižju ulica Stjepana Radića i Nove u Čemincu.

Kako stoji u priopćenju PU osječko-baranjske, u kojem se ne navode imena sudionika, “63-godišnji hrvatski državljanin upravljao je osobnim automobilom i kretao se kolnikom državne ceste D-7 (Ulica Stjepana Radića). Dolaskom do navedenog mjesta skrenuo je u Novu ulicu. Pritom se nije kretao uz zamišljeni luk koji spaja dvije središnje crte bočnih kolnika. Prednjim dijelom automobila udario je u prednji dio osobnog automobila kojim je upravljao 45-godišnjak, a koji se zaustavio na prometni znak ‘obavezno zaustavljanje’, radi propuštanja vozila koja se kreću kolnikom državne ceste D-7. Policijski službenici izdali su 63-godišnjaku obavijest o počinjenom prekršaju iz članka 56. st. 2. Zakona o sigurnosti prometa na cestama”, priopćila je PU osječko-baranjska.

OGORČENI VJERNICI O SVEĆENIKU S MERCEDESOM E KLASE: ‘Crkva je nedovršena, mladi ne dolaze na mise, ne zna se odakle mu novac…’

U nesreći srećom nije bilo ozlijeđenih, a župnikov mercedes nije bio u voznom stanju pa ga je odvukla vučna služba.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr