ZAŠTO JE POBJEGAO?

SRETAN ZAVRŠETAK: Nakon pomnog traganja HGSS-a i policije 21-godišnji Petar sam se vratio kući

‘Članovi požeške stanice Hrvatske gorske službe spašavanja u utorak, oko 16 sati, krenuli su u potražnu akciju za nestalom osobom.

Kako piše portal Požega.eu, nakon potrage u kojoj su sudjelovali pripadnici HGSS-a i policije, oko 21 sat Petar (21) se vratio kući, pojavio se u obiteljskom domu oko 21 sat

Petar Vukašinović iz Velike koji je otišao u ponedjeljak navečer iz obiteljske kuće u nepoznatom pravcu i od tada nitko ništa nije znao o njemu. Pripadnici policije i HGSS-a pretraživali su naseljeni dio područja budući da su se pojavile informacije kako je viđen tijekom prijepodneva.

Policija na terenu

Na intervenciju su bila upućena četiri člana HGSS-a s potražnim psom, a u potragu je bila uključena i policija. Naime, iz policije je potvrđeno da se traga za 21-godišnjakom iz Velike te da će više detalja o cijelom slučaju biti poznato sutra. Pretraživao se i predio oko kamenoloma.

‘Doslovno je pobjegao iz kuće. Imao je na sebi samo donji dio zelene trenirke. Priznao nam je da ima problema i rekao da se želi od svega očistiti. Bojimo se jer je, kako su nam rekli, bacio mobitel i nikakvih prijatelja nema. Jako smo zabrinuti, nadamo se da će sve dobro završiti’, govorila je majka Ružica.

 

Povratak na Net.hr