Tragedija pred očima oca: Mladića spržila struja

Za život D.Č. (23) iz Škrljeva koji je zadobio opekotine opasne po život bore se liječnici. Mladić je smješten u jedinicu intenzivnog liječenja riječkog KBC-a nakon što je stradao od strujnog udara.

Nesreća se dogodila u nedjelju oko 4.20 sati na samom željezničkom kolodvoru u Škrljevu. Nesretni mladić popeo se u društvu djevojke (21) na jedan od vagona cisterni koji su se nalazili u kompoziciji na petom kolosijeku.

Cisterna je bila puna goriva, kako je pojasnio dežurni prometnik, u njoj se nalazilo oko 50 tona lakog dizelskog goriva.

U jednom trenutku začula se eksplozija, koja je probudila okolne stanare, a dežurni noćni prometnik, da ironija bude veća, bio je upravo otac nastradalog mladića, piše Novi list.

Opečeno 60 posto tijela

Nakon snažne eksplozije dotrčao je otac nastradalog mladića i pozvao hitnu pomoć, koja je unesrećenog žurno prevezla i sa zadobivenim teškim opeklinama smjestila na JIL riječkog KBC-a.

Prema posljednjim informacijama, opečeno mu je 60 posto tijela, a liječnici se bore za njegov život.

Djevojka nije ozlijeđena, ali je u strahovitom šoku.

Zbog čega je nesretni mladić došao u kontakt s visokim naponom, istražuje očevidna ekipa PU primorsko-goranske, koja je tijekom jutra obavila sve istražne radnje, no za sada nije poznato što se dogodilo.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr