Skinuli gume s policijskog auta i digli ga na cigle

U noći na četvrtak nepoznati su počinitelji na području Novog Zagreba ‘olakšali’ jedan automobil za četiri zimske gume – i to službeno policijsko vozilo. Policajaca koji je to jutro krenuo na posao dočekalo je neugodno iznenađenje…

Opel Astra koju je večer prije policajac uredno parkirao pokraj ureda Porezne uprave u blizini trgovačkog centra Avenue Malla, postala je neupotrebljiva.

Naime, nepoznati lopovi u mraku su s Opela vješto skinuli četiri kotača zajedno sa zimskim gumama, čija se cijena pojedinačno kreće oko petsto kuna, te nestali. Auto su, kao u filmovima, ostavili na ciglama.

S obzirom na to da vozilo nije policijski obojeno i nema oznake policije, nije poznato jesu li kradljivci znali o čijem je automobilu riječ, odnosno bi li u tom slučaju odustali od nauma ili su iz nekog razloga, a možda i iz zabave, namjerno ‘pikirali’ automobil plavih snaga.

Kako bilo, lopovima su tragovi i dalje zameteni, gumama ni traga, a tek će se vidjeti hoće li policija uspjeti pronaći svoju zimsku opremu.

Vezani članak:

arti-201011300845006

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr