GNJUSAN SLUČAJ

SKANDAL U ZAGREBAČKOJ GIMNAZIJI: Profesor završio u Remetincu nakon što je fizički pritisnuo učenicu i trljao se uz njezino tijelo

Hrvatsku je prije dva dana potresao slučaj privođenja pedofila iz Osijeka koji je mjesecima zlostavljao 10-godišnju djevojčicu. Sada slična crna priča dolazi iz Zagreba, no s jednom razlikom – nije bilo spolnog odnosa nego bludnih radnji.

Naime, za kazneno djelo je osumnjičen profesor jedne zagrebačke srednje škole. Taj je 59-godišnjak jučer završio u Remetincu zbog optužbi da je pet dana ranije 17-godišnju učenicu kojoj predaje pritiskao tijelom te se trljao uz nju.

Neobične okolnosti

Navodne okolnosti događaja još su čudnije. Prema podacima do kojih je došao Jutarnji, gimnazijski profesor i učenica su se u ponedjeljak nakon škole našli u jednoj privatnoj kući. Ona je kasnije prijavila da je profesor u jednom trenutku svojim tijelom pritisnuo njezino te se o nju počeo trljati.

U Remetincu će ostati mjesec dana

Policija je na osnovu prijave uhitila profesora te protiv njega podnijela kaznenu prijavu zbog bludnih radnji.

Tužiteljstvo je prijavu ocijenilo osnovanom te je nakon ispitivanja profesoru određen istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela te utjecaja na svjedoke. Ostat će u pritvoru mjesec dana. Osumnjičeni je tijekom ispitivanja rekao kako se ne osjeća krivim.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr