JEDAN ZAVRŠIO NA HITNOJ

SJEVNULE ŠAKE NA SPLITSKOJ PJACI: Konobar i francuski turist žestoko se potukli – zbog palačinki

Navodno je francuski turist naručio palačinke koje mu ej konobar donio s priličnim kašnjenjem, zbog čega ih ovaj nije htio platiti pa je izbila svađa, a potom i tučnjava

Na središnjem, Narodnom trgu u Splitu, popularnoj Pjaci, u utorak oko 11 sati fizički su se sukobili konobara iz jednog tamošnjeg lokala i gost, inače turist iz Francuske.

Slobodna Dalmacija piše kako je tučnjava, koju je započeo konobar, trajala manje od minute jer je, nakon par izmijenjenih udaraca Francuz, sudeći po snimci koju je snimio netko od očevidaca, pao od udarca koji mu nije ni upućen.

‘Neka se mlate, majko moja!’

Žena koja je bila s francuskim gostom vrišteći je zazivala u pomoć, a na snimci se čuje i komentar domaćih “promatrača”: “Neka mu je da!” i “Neka se mlate majko moja”.

Prema izjavi očevidaca, sukob je izbio u restoranu zbog deserta. Navodno je Francuz naručio palačinke koje su stigle na njegov stol s priličnim kašnjenjem, zbog čega ga nije htio platiti. To je, kažu očevici, dovelo do svađe, a zatim i tučnjave.

Slobodna Dalmacija piše da je konobar odveden na ispitivanje u Prvu policijsku postaju, a Francuz na Hitnu pomoć kako bi mu se pružila liječnička pomoć, nakon čega će i on biti ispitan.

Povratak na Net.hr