HOROR U KARLOVCU

SJEKIROM LIKVIDIRAO ŽENU PA RAZNIO POLA ZGRADE: Trebao je završiti u Jankomiru, ali je ona inzistirala da ostane. Par dana kasnije ju je ubio

Karlovačka policija potvrdila je da je u jučerašnjoj eksploziji u stanu u karlovačkom naselju Zvijezda prethodilo ubojstvo 64-godišnje žene. Forenzičari i dalje u stanu u kojem se dogodilo ubojstvo i pokušaj samoubojstva uzimaju dokaze i pokušavaju zaključiti kako je do svega došlo. Očevid je završen, no istraga se nastavlja.

Podsjetimo, 49-godišnji muškarac sjekirom je ubio svoju suprugu Danu (64), nakon čega je uslijedila eksplozija koja je raznijela pola zgrade u kojoj je njihov stan.

DRAMA U CENTRU KARLOVCA: Starac sjekirom ubio ženu pa namjerno izazvao eksploziju plina i raznio pola zgrade!

Ubojica je, naime, eksploziju izazvao s dvjema plinskim bocama jer je pokušao počiniti samoubojstvo. To mu ipak nije pošlo za rukom pa je prevezen u bolnicu s teškim opeklinama.

Zgrada u kojoj se sve dogodilo je u neposrednoj blizini gradske uprave. Iako nije odjeknula onako snažno kako bi se očekivalo, eksplozija je izbila dio krova kuće s dvorišne strane.

‘Bio je miran, ali psihički bolestan’

Policija je potvrdila da je Ivica Bajac suprugu ubio hladnim oružjem, točnije sjekirom. Susjedi su za KAportal ispričali da su ubojicu poznavali kao psihički bolesnu osobu te da je i prije znao biti nasilan. Prije 25 godina se doselio u stan supruge Dane.

‘Oni su se čas svađali, čas držali za ruke. Nisam na to obraćala neku posebnu pozornost, ali jednom me je prije tri, četiri godine fizički napao, snažno gurnuo na pod. No znala sam mu uzvratiti, dobio je svoju porciju’, ispričala je KAportalu susjeda Marija Sabljaković i dodala da je Ivica prije samo nekoliko dana pokušao učiniti samoubojstvo tabletama.

Iako je nakon toga trebao otići u Jankomir na liječenje, supruga je inzistirala da ostane kod kuće.

Konobarica iz obližnjeg kafića rekla je da su Dana i Ivica bili miran par te da su često u tišini pili kavu.

Bolovala od karcinoma

Ubijena Dana je inače bolovala od karcinoma dojke.

Susjedi su i dalje u šoku nakon nemilih događaja. Ispričali su da su strahovali za svoju djecu koja su samo nekoliko trenutaka prije eksplozije išla u školu.

Dan nakon eksplozije i stravičnog ubojstva, stanari danas čiste dvorište i svoje stanove i procjenjuje se nastala šteta.

Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu izvijestilo je da su s vještacima Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja “Ivan Vučetić” i policijskim službenicima Policijske uprave karlovačke proveli očevid, a policijska istraga se nastavlja.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr