ZLOČIN U DALMATINSKOJ

SIN POZNATOG UMIROVLJENOG POLITIČARA IZBO PRIJATELJA U CENTRU ZAGREBA: ‘U lokal je dotrčao jedan čovjek. Spominjao je krv i crijeva’

Policija je napadača i službeno osumnjičila za pokušaj ubojstva

“Dana 19. rujna oko 21.30 sati, u Dalmatinskoj ulici, u stanu, nakon verbalnog sukoba osumnjičeni 49-godišnjak je oštrim predmetom teško ozlijedio drugog 49-godišnjaka. Liječnička pomoć oštećenom je pružena u KB Merkuru. Osumnjičeni je uhićen i doveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje”, objavila je zagrebačka policija.

Svjedoci koji su se zatekli na mjestu zločina prvo su vidjeli teško ranjenoga čovjeka i njegova prijatelja kako traži Hitnu pomoć, da bi zatim došli i Hitna i policija te odveli jednoga susjeda. Ozlijeđeni muškarac završio je na operacijskom stolu te je bio životno ugrožen.

“U lokal je dotrčao jedan čovjek i počeo panično tražiti broj Hitne pomoći. Govorio je da je hitno, da mu je rođak ozlijeđen, spominjao je krv i crijeva”, ispričao je jedan od susjeda za Jutarnji list.

Sin poznatog političara

Prema pisanju spomenutog medija, u jednome od stanova u Dalmatinskoj ulici došlo je do sukoba između dvojice poznanika, gdje je jedan drugoga izbo nožem. Navode kako je uhićeni inače profesor u jednoj zagrebačkoj školi te sin poznatog umirovljenog hrvatskog političara.

Policija je napadača i službeno osumnjičila za pokušaj ubojstva te se u prostorijama Prve policijske postaje nad njim provodilo kriminalističko istraživanje.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr