OBITELJ TRAŽI POMOĆ

SIN NESTALE GORDANE IZ PODSTRANE: ‘Naša mama je nađena živa u Seocima poviše Gata. Živa, ali dezorijentirana’

Nestala Gordana Lipanović je na posao otišla u Renault Cliju registracijskih oznaka ST-313-NB; visoka je 163 centimetra, srednje je razvijena, ima crvenu kosu i kestenjaste oči

Nestala je 61-godišnja Gordana Lipanović, a obitelj na sve načine pokušava ući u trag nestaloj koja je iz doma u Strožancu u Podstrani otišla u ponedjeljak oko 6 sati na svoje radno mjesto u KBC Split.

“Moja majka je medicinska sestra i otišla je na posao u bolnicu. No, zbog situacije moramo provjeriti je li zaista išla prema Splitu. Molio bih sve koji imaju nadzorne kamere u dometu prometnice na potezu s naše adrese Strožanac Donji, Ulica Bleiburška 12A da nam se jave i dostave nam snimke. Ključno vremensko razdoblje je od 6 do 6.45 sati u ponedjeljak ujutro. Pregledavaju se i snimke kamera na Sirobuji kako bi potvrdili njen smjer kretanja”, rekao je za Slobodnu Dalmaciju njezin sin 40-godišnji Andrija Lipanović.

MEDICINSKOJ SESTRI IZ ČAKOVCA PRIJETI DO 8 GODINA ZATVORA: DORH pokrenuo istragu jer je pacijentu u venu ubrizgala benzin

U potragu uključeni i dronovi

“Pozivam sve koji imaju nekih saznanja ili snimki koje mogu pomoći da se jave na 095 537 8334”, rekao je zabrinuti sin, koji je u invalidskim kolicima otkako je 2014. godine pao s krova i stradao.

Žena je, na svu sreću, nađena danas poslijepodne.

“Naša mama je nađena živa u Seocima poviše Gata. Živa, ali dezorijentirana. Hvala svima”, objavio je njezin sin.

Povratak na Net.hr