NAIVNI UMIROVLJENIK

NAIVNO NASJEO NA LAŽNI LJUBAVNI OGLAS: Tražila ga prvo 2000, a onda još 11 tisuća kuna da dođe u Šibenik – nikad nije došla

Umirovljenik je krajem svibnja 28-godišnjakinji uplatio 2.000 kuna za put u Šibenik na što je ona rekla da joj to nije dosta novca pa joj je uplatio još 11 000 kuna

Djevojka od 28 godina, inače hrvatska državljanka, u novinama je objavila oglas u kojem traži zajednički život ili brak te se pritom lažno predstavila. Kako javlja portal ŠibenikIN, na oglas djevojke nasjeo je 83-godišnji muškarac iz Šibenika koji je s njom stupio u kontakt.

Nije slutio da se radi o prijevari i zato joj je uplatio iznos od 2.000 kuna za dolazak k njemu u Šibenik. Novac je uplatio 26. svibnja, a djevojka je nakon toga uvjerila vremešnog Šibenčanina da joj to nije dovoljno novca pa joj je uplatio još 11.000 kuna. Inače, riječ je o putu iz kontinentalne Hrvatske do Šibenika.

Nakon što joj je uplatio veću količinu novca, kontakt između djevojke i umirovljenika je prestao. Tada je naivni Šibenčanin posumnjao da se nešto sumnjivo događa pa je o tome obavijestio policiju. Prema pisanju portala ŠibenikIN, policija je djevojku pronašla.

Poslije provedenog kriminalističkog istraživanja osumnjičena je uz kaznenu prijavu šibenskom Općinskom državnom odvjetništvu predana pritvorskom nadzorniku.

Povratak na Net.hr