STRAŠNO ZLOSTAVLJANJE

RIJEČANKA PROŽIVJELA VIŠEMJESEČNI TEROR SUPRUGA: ‘Zaklat ću te, raznijeti i razbucati’

70-godišnji Sabrija Malkić provest će mjesec dana u istražnom zatvoru zbog suknji da je prijetio supruzi. Jamčevina iznosi 20.000 kuna.

Sumnjiče ga da je u studenom 2016. u kući prijetio supruzi rekavši da će je zaklati. Snažno ju je uhvatio za ramena i rekao joj da će je ‘raznijeti i razbucati’.

Stalno joj je prijetio

Od početka ove godine pa sve do 15. ožujka nasilnik je svaki put kad bi susreo ženu rukom prelazio ispod vrata, gestikulirajući da će je zaklati. Istog dana susjedu je kazao kako će ubiti svoju ženu, a kao razlog je naveo da mu je ukrala novac.

Susjed joj je možda spasio život

Susjed ga je na to počeo smirivati, govoreći mu da problem treba riješiti na miran način, sudskim putem. Malkić je tada kazao kako sud za njega ne vrijedi, da on ima svoje zakone te da će zaklati suprugu kad djeca ne budu kod kuće. Govorio je i da će je zavezati za stolicu, zapaliti nju i kuću te da ju je trebao ubiti još 90-ih godina.

Njegove riječi susjed je shvatio ozbiljno te ih prenio uplašenoj ženi koja ga je prijavila policiji. Neslužbeno se doznaje kako je kod Malkića pronađena ručna bomba, piše Novi list.

Povratak na Net.hr