BILI SU BRAĆA?

REZULTATI OČEVIDA STRAVIČNE NESREĆE KOD VRBOVCA: U naletu putničkog vlaka na automobil poginuli 21-godišnjak i maloljetnik

U naletu vlaka na automobil u ponedjeljak na pružnom prijelazu kod Vrbovca poginuli su 21-godišnji vozač koji je ispao iz automobila i suvozač pronađen u uništenom vozilu, izvijestilo je nakon očevida državno odvjetništvo.

I dok državno odvjetništvo tvrdi da identitet poginulog suvozača nije utvrđen zagrebačka policija u svom je izvješću navela da je uz 21-godišnjeg vozača poginuo “maloljetni putnik”, a mediji tvrde da su poginuli mladići braća.

Do nesreće je došlo kada je putnički vlak koji je vozio od Koprivnice do Zagreba pri brzini od 138 kilometara na sat udario u desnu bočnu stranu automobila marke golf zagrebačkih registracija koji se kretao iz smjera Novog Sela prema mjestu Luka.


“Uslijed naleta odnosno zbog zadobivenih višestrukih teških tjelesnih ozljeda smrtno je stradao vozač (1996.) osobnog automobila koji je uslijed udarca ispao iz vozila na travnatu površinu kraj željezničke pruge i zasad nepoznati muškarac koji je sjedio na mjestu suvozača te je pronađen u uništenom automobilu”, navodi državno odvjetništvo.

Očevidom je utvrđeno i da je prilaz pružnom prijelazu bio obilježen prometnim znakom tzv. Andrijinim križem i da je na njemu bila postavljena zvučna i svjetlosna signalizacija koja je u trenutku nesreće bila u ispravnom stanju.

Kako se još jučer pisalo u medijima, jedan je mještanin ispričao da je čuo i vidio signalizaciju, ali da je mladićima iz automobila treštala glasna glazba.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr