OPSADNO STANJE

RECEPCIONER UBIO VLASNIKA VILE U KOJOJ RADI: Zavodio mu je djevojku

U Niškoj Banji, turističkom mjestu kraj Niša, u subotu rano ujutro u jednoj od vila ubijen je D.D (65) vlasnik vile “DND”, piše Blic.

Muškarca je ubio recepcioner koji se navodno još uvijek nalazi u vili, a kao motiv ubojstva navodi se ljubomora. Naime, vlasnik vile bio je zainteresiran za djevojku koja se zabavljala sa recpecionerom koji je zbog toga puštoljem ubio svog šefa.

Policijske službe blokirale su ulaz u Nišku Banju, te tamo trenutno vlada opsadno stanje. Naoružani policajci nalaze se oko vile dok je promet na glavnoj ulici obustavljen.

Na mjesto događaja došli specijalci

Policija je megafonom pokušala uspostaviti komunikaciju s osumnjičenim kako bi se on predao, a na mjesto događaja stigle su njegova sestra i djevojka preko kojih je policija također pokušavala uspostaviti kontakt s ubojicom.

Prema službenoj objavi policije u vili nema nikog osim ubojice. Na mjesto događaja došli su i specijalcii koji su iza 10.30 naoružani prišli vili.

Nakon toga su se čule dvije detonacije, najvjerojatnije od šok bombi, a vrlo brzo je stigla i Hitna pomoć. Reporter Blica javio je da su se nakon upada specijalaca čuli glasni povici “Hitna, hitna, brzo unutra!”

Pokušao počiniti samoubojstvo

Glas pregovarača se više ne čuje, Hitna pomoć je u vilu unijela nosila i poslje nekoliko minuta iznijela jednu osobu na njima. U pitanju je bio ubojica D.J. koji je zatečen u sobi u vili u besvjesnom stanju i sa prostrijelnom ranom na glavi.

“Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, upali su, u sobu, u vili „DND” u kojoj se nalazio D.J. (42) koji je osumnjičen za ubojstvo vlasnika vile i tom prilikom zatekli su ga u besvjesnom stanju, jer je pokuššao počiniti samoubojstvo – priopćio je MUP. Osumnjičenog je Hitna pomoć prevezla u nišku bolnicu.

Povratak na Net.hr