U ZADRU

MLADA FRIZERKA VODILA LANAC PROSTITUCIJE: Palo sedam osoba, među njima i njena prijateljica ‘Tina Bambolina’

Zadarska frizerka i vlasnica kafića uz nogometni stadion u Zadru, 30-godišnja A.B., bila je glavna ‘madam’ u lancu prostitucije koji se ovog ljeta organizirao na jahtama, u automobilima, pa čak u jednoj zadarskoj autoškoli na potezima od Zadra, Sukošana i Paga, piše zadarski.hr.

Sveukupno je počinjeno jedanaest kaznenih djela protiv spolne slobode prostitucijom. Uz 30-godišnjakinju, optužnicom Općinskog državnog odcvjetništva u Zadru (ODO) terete se još tri osobe sa zadarskog područja – keramičar i vojni umirovljenik iz D.J.(49), vlasnik obrta iz Biograda S.L.(35), te dostavljač pizze E.R.(30).

Vlasnica kafića i frizerka te vojni umirovljenik iz Zadra, koji je optužen za pet kaznenih djela prostitucije, organizirali su pružanje seksualnih usluga koje je pružalo nekoliko djevojaka, s tim da je i 30-godišnjakinja i sama sudjelovala u ‘obavljaju posla’.

ELITNA PROSTITUCIJA U ZAGREBU: U velikoj akciji policije pao najpoznatiji balkanski makro, među klijentima bili ugledni poslovnjaci

Zajednički odrađivale mušterije

Optužena je za četiri kaznena djela protiv spolne slobode prostitucijom. Tereti je se da je 3. i 4. kolovoza podvodila ženu nadimka ‘Tina Bambolina’ s kojom je ‘zajedničkim snagama’ pružila seksualne usluge dvojici muškaraca sa zadarskog područja.

Mušterije su ih automobilom pokupile ispred kafića, nakon čega su im žene u Lunu na otoku Pagu od 21 sat do 4. kolovoza u 00:04 sata na motornom brodu pružale seksualne usluge. Za to su dobile 400 eura, od čega je ‘Tini Bambolini’ pripalo 200 eura, dok je 30-godišnja frizerka ostatak zarade zadržala za sebe., okoristivši se tamo za otprilike 1.500 kuna.

‘Tina Bambolina’ je, na inicijativu frizerke, seksualnu uslugu pružila i muškarcu u drugom automobilu, također za 200 eura. Za posredovanje u pružanju seksualnih usluga sto eura je predala 30-godišnjakinji.

‘Masaže sa sretnim završetkom’

Drugookrivljeni keramičar D.J. i vojni umirovljenik iz Zadra optužen je da je tijekom lipnja i srpnja na traženje više muškaraca kontaktirao više žena za koje je znao da se bave ‘najstarijim zanatom’, uz uvjet da njemu isplate dio zarađenog novca. 4. lipnja između 15:25 i 17:30 sati dogovorio je ‘masažu sa sretnim završetkom’ za prijatelja, a još jedna tavka slijedila je 6. lipnja. 12. i 13. lipnja dogovorio je još jedan takav ‘posao’ za prijatelja Rudija. Seks u trajanju 15 do 20 minuta dogovoren je za novčani iznos od 500 kuna i to unutar Rudijeva osobnog automobila na parkiralištu Porezne uprave Zadar.

ISPOVIJEST BALKANSKE KRALJICE ELITNE PROSTITUCIJE: ‘Radila sam skandalozne stvari, nezamislive drugim ljudima…’

Vlasniku mercedesa 14. i 15. srpnja poslao je ženu koja mu je na neutvrđenoj adresi na širem području Zadraa u vremenu od 22:01 sati do 15. srpnja u 01:39 sati pružila seksualne usluge, za koje je Zadranin platio najmanje 2.250.00 kuna. Seksualne usluge dogovorio je i u prostorijama jedne auto škole u Zadru, a seks je bio namijenjen za vlasnika.

Usluge pružale na jahti

Od 30-godišnje frizerke tražio je da mu pronađe dvije žene koje bi pružile seksualne usluge četvorici stranaca na jahti u marini ‘Dalmacija’ u Sukošanu. Za to je predložio platiti 450 eura, 45 minuta po osobi. 30-godišnjakinja je tad kazala da će jedna osoba biti ona, dok će drugu ‘riješiti’.

Na istoj optužnici zbog protuzakonitog ulaženja, kretanja i boravka u RH, drugoj državi članici, Europske optužen je i nezaposleni T.B., dok su zadarska frizerka I.Ć.(29), te autolimar J.V.(38) optuženi za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

NOVI DETALJI ZAGREBAČKE ELITNE PROSTITUCIJE: Poznata fitness trenerica pronalazila klijente za moćnog svodnika

Povratak na Net.hr