UHIĆENO DEVET OSOBA

RAZBIJENA NIZOZEMSKA VEZA: Na tajnim lokacijama u Zagrebu skrivali golemu količinu droge

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga dovršili su višemjesečno kriminalističko istraživanje nad devetoricom hrvatskih državljana starosti od 23 do 37 godina zbog sumnje u počinjenje više kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Kako su priopćili iz PU zagrebačke, provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je osumnjičeni 36-godišnjak krijumčario kokain i MDMA s područja Kraljevine Nizozemske na područje Republike Hrvatske, odnosno Grada Zagreba, gdje ju je skrivao na tajnim lokacijama te ju potom prodavao na području Grada Zagreba i RH.

MDMA, amfetamin, kokain, hašiš i oružje

Zaplijenjeno je ukupno 2862 komada tableta MDMA, 2579,25 grama amfetamina, 735,7 grama kokaina, 619,7 grama hašiša, 212 grama marihuane, 144,8 grama punila koje služi za miješanje s drogom radi povećanja njene mase.

Također je zaplijenjen jedan revolver, ručna bomba, aparat za vakumiranje, dvije preše s kalupima, četiri digitalne vage za precizno mjerenje težine, više mobilnih uređaja i SIM kartica i korespondencija. Osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku, a nadležnom državnom odvjetništvu podnesene su kaznene prijave.

Povratak na Net.hr