Pronašli obješena tijela 25-godišnjaka i njegovog 2-godišnjeg sina

Policijska uprava međimurska je u ponedjeljak predvečer objavila da su u gospodarskom objektu u Gornjoj Dubravi 72, oko 16.20 sati, pronađena mrtva tijela 25-godišnjeg muškarca i jednog djeteta.

U PU međimurskoj su za Danas.hr kazali kako je tijela pronašao susjed u ponedjeljak oko 16.20 sati. Utvrđeno je da je riječ o ubojstvu i samoubojstvu, odnosno da je 25-godišnji otac ubio dvogodišnjeg sina, a potom i sebe. Tijela su bila obješena, izvijestila je policija.

Bračne razmirice

Kako neslužbeno doznaje Večernji list, preminuli je prije oko tri tjedna preselio u Čakovec sa svojom suprugom, sinom koji je prije mjesec dana napunio 2 godine i 4-godišnjom kćerkom. Razlog je bio, priča se, posao. No, između njega i supruge navodno je došlo do nesuglasica, bračnih razmirica. Supruga je, navodno, otišla iz mjesta gdje su živjeli u Čakovcu. Moguće da se to dogodilo i u ponedjeljak ili nedjelju, jer na svojoj Facebook stranici M.Š. je još ove subote objavio zajedničku fotografiju sa suprugom, postavivši je kao sliku profila.

Dvadesetpetogodišnjak se potom, istraga će utvrditi zašto točno, odlučio na ovaj očajnički potez.

Očevid je u večernjim satima obavila zamjenica županijskog državnog odvjetnika iz Varaždina. Bit će izvršena obdukcija tijela preminulih.

.

Povratak na Net.hr