ANAFILAKTIČKI ŠOK

PRONAŠAO LEŠ U GRMLJU PORED GRANICE KOD VINKOVACA: Nepoznatog muškarca je ubio ubod stršljena

Obdukcijom je utvrđeno kako je nepoznati muškarac, za kojeg se pretpostavlja da je imao oko 30 godina, preminuo zbog anafilaktičkog šoka izazvanog ubodom stršljena

Na cesti između slavonskih mjesta Otoka i Vrbanje, u blizini Vinkovaca, u grmlju pored kanala Brežnice, 21. kolovoza je pronađen leš muškarca. Pronašao ga je Afganistanac, koji je potom uspio zaustaviti jednog policajca i zatražiti pomoć. Djelatnici Hitne pomoći mogli su samo konstatirati smrt te nisu otkrili tragove nasilja.

Županijsko državno odvjetništvo dalo je nalog za provođenje obdukcije, koja je i obavljena u vukovarskoj bolnici. Utvrđeno je kako je nesretni muškarac, za kojeg se pretpostavlja da je imao oko 30 godina, preminuo zbog anafilaktičkog šoka izazvanog ubodom stršljena. U tijeku je utvrđivanje njegovog identiteta, a Afganistanac koji ga je pronašao zaradio je prijavu zbog nezakonitog prelaska državne granice te je smješten u Prihvatni centar za strance u Tovarniku, izvijestila je Policijska uprava vukovarsko-srijemska.

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr