HOROR U SLAVONIJI

PRONAĐEN UBOJICA 17-GODIŠNJAKINJE IZ NAŠICA? Policija privela mladića (23): ‘Bili su u vezi, motiv ubojstva je ljubomora’

Prema neslužbenim informacijama koje ima Jutarnji list, policija je privela jednog osumnjičenika za jučerašnje stravično ubojstvo 17-godišnjakinje A. B. iz Ordanje, mjesta pokraj Koške.

Policija je na danas izvanrednoj konferenciji za novinare rekla kako je utvrđena postojanost sumnje da ju je 23- godišnji hrvatski državljanin nakon kraće verbalne rasprave usmrtio tako što joj je zadao više ubodnih rana od kojih je preminula.

“Istražujući motiv utvrdili smo da su 23-godišnjak i maloljetnica bili u vezi i da je motiv ubojstva ljubomora”, rečeno je na konferenciji.

Izvidi su u tijeku, a 23-godišnjak će biti terećen za ubojstvo. Nije evidentiran i prijeti mu kazna od 10 godina zatvora ili dugotrajna kazna zatvora.

Beživotno tijelo pronađeno u blizini kolodvora

Jučer je u mjestu Koška kod Našica u blizini željezničkog kolodvora pronađeno beživotno tijelo 17-godišnjakinje. Policija je odmah posumnjala u nasilnu smrt, a sada se doznaje kako je djevojka ubodena oštrim predmetom po vratu.

Glas Slavonije piše da su njezino mrtvo tijelo, navodno s višestrukim ozljedama nanesenim hladnim oružjem, pronašla nešto prije sedam sati dvojica mještana. Jedan živi u Ulici braće Radić, u kući pedesetak metara udaljenoj od mjesta gdje je ležalo beživotno tijelo djevojke, a drugi je njegov poznanik. Mještani koji su pronašli tijelo nisu htjeli davati izjave novinarima.

Prema pričanju mještana koji su se našli u blizini mjesta pronalaska mrtve djevojke, prizor je bio stravičan.

Djevojka je pronađena mrtva, u sjedećem položaju i naslonjena na zid skladišta. Imala je krvavi trag na vratu.

DETALJI OKRUTNOG UBOJSTVA TINEJDŽERKE: ‘Ubojica ju je ostavio da sjedi, s ubodnom ranom na vratu’

‘Mirna i neproblematična djevojka’

Ubijena djevojka pohađala je srednju školu u Našicama, a svi se zato pitaju tko bi joj mogao učiniti nešto ovako monstruozno.

Nedaleko od željezničkog kolodvora novinari Glasa Slavonije razgovarali su jučer sa skupinom srednjoškolaca iz Koške koji su se vraćali iz škole iz Osijeka. Prema njihovoj priči, djevojka je bila tiha i povučena. “Djelovala je malo povučeno. Nismo je baš znali dobro, nego onako, iz viđenja. U šoku smo još i strašno je to što se dogodilo”, rekli su nam mladi Koškani.

Mile Drobac, susjed obitelji tragično preminule djevojke, kaže: “Krasni susjedi. Došli su tu živjeti prije godinu i pol dana. Strašna tragedija za cijelu obitelj. I djevojka je bila dobra. Teško mi je, kao da je moje dijete u pitanju.”

Izvanredna presica u podne

Misteriozna smrt izazvala je veliko zanimanje mještana koje je uzbunilo mnoštvo policijskih vozila u Koški, na mjestu očevida i na ulicama.

Slučaj ih je, kažu gosti u kafiću, šokirao, a pogotovo sumnja da je riječ o ubojstvu.

Osječko-baranjska policija će na izvanrednoj konferenciji za medije u podne dati više informacija o ovom slučaju.

Povratak na Net.hr