Policija pronašla oca koji je u Puli pretukao kćerkicu do krvi

Policija u Puli privela je dvoje ruskih državljana, koje sumnjiče za počinjenje kaznenog djela povrede djetetovih prava, jer je otac u utorak navečer ispred jedne trgovine u Puli u vidno alkoholiziranom stanju istukao dvogodišnju kćer.

Nakon što je Novi list objavio svjedočanstvo zaposlenika trgovine koji je vidio šokantno prebijanje, policija je promptno reagirala i krenula u istragu i uspjela uhvatiti počinitelje. Neslužbeno se doznaje da je riječ o ruskim državljanima (koji imaju dvoje djece) čiji identitet policija još ne želi otkriti.

Glasnogovornica PU istarske Nataša Vitasović potvrdila je u četvrtak da se roditelji nalaze na kriminalističkoj obradi u pulskoj policijskoj postaji, a pregledane su i snimke ružnog događaja snimljene videonadzorom koji se nalazi u sklopu pulskog trgovačkog centra. U međuvremenu se u istragu uključio i pulski Centar za socijalnu skrb, koji je djecu privremeno smjestio na sigurno.

Ravnateljica Centra Dorijana Srdić je kazala da su djeca dobro, ali nije mogla otkriti njihovu dob niti gdje su smješteni.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr