SUKOB NA ULICI

PRIVEDEN MLADIĆ KOJI JE NAPAO DVOJICU BRITANACA USRED SPLITA: Jednome slomio nos, drugoga izbo nožem

Policija tereti 23-godišnjaka za pokušaj ubojstva i nanošenje teških ozljeda dvojici Britanaca prošlog četvrtka u Milićevoj ulici u Splitu

Splitska policija privela je 23-godišnjaka kojega sumnjiči da je u Splitu napao dvojicu britanskih državljana, tereteći ga za pokušaj ubojstva oštrim predmetom i nanošenje teških ozljeda (jednom Britancu slomljen nos). PU splitsko-dalmatinska u četvrtak je priopćila da je dovršila kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakom, kojega je kazneno prijavila za ubojstvo u pokušaju i nanošenje teških tjelesnih ozljeda.

BRUTALAN SUKOB U CENTRU SPLITA, POTEGLI SE I NOŽEVI: Dvojica mlađih Britanaca završila u bolnici

Sumnjiči ga da je 30. srpnja u večernjim satima fizički napao dvojicu državljana Velike Britanije, 18-godišnjaka i maloljetnika, pri čemu je 18-godišnjak zadobio teške tjelesne ozljede, a maloljetnik lakše (ubod oštrim predmetom). Uz kaznenu prijavu 23-godišnjak je priveden pritvorskom nadzorniku, kažu u policiji. Inače, policija je dan nakon napada izvijestila da su dvojica Britanaca ozlijeđena u tučnjavi u središtu Splita, te im je liječnička pomoć pružena u splitskom KBC-u.

“Liječnička pomoć pružena je dvojici britanskih državljana u splitskom KBC-u te je utvrđeno da je jedan od njih dobio tešku tjelesnu ozljedu, frakturu nosne kosti, a drugi lakšu ozljedu, ubod oštrim predmetom”, rekao je tada policijski dužnosnik za odnose s javnošću Jerko Kurevija. Fizički sukob dogodio se oko 22:45 u Milićevoj ulici.

Povratak na Net.hr