OGROMNA ŠTETA

PRIJAVLJENA VELIKA ČETVORKA: Provaljivali su u aparate za kavu i krali bicikle

34-godišnjak, 22-godišnjak i 26-godišnjak se sumnjiče za krađu alata iz kontejnera u Zagorskoj ulici

Zagrebačka policija prijavila je u utorak trojicu muškaraca i jednog zasad nepoznatog počinitelja osumnjičenih za 13 provala i 11 krađa kojima su prouzročili štetu od preko 80.000 kuna.

Policija je precizirala da su prijavljeni 34-godišnjak, 22-godišnjak i 26-godišnjak koji se nalazi u bijegu te još jedna nepoznata osoba za kojom se intenzivno traga. Osumnjičenici su provaljivali u aparate za kavu i krali bicikle na području Trešnjevke, Peščenice, Trnja i Donjeg Grada od listopada 2019. do travnja 2021. godine, dodala je policija.

KARLOVAČKI POLICAJCI TRAŽILI 100 KUNA MITA: Vozač im dao, a onda ih prijavio; No, neće u zatvor – dobili su rad za opće dobro

Provalili u aparate za kavu

Sumnja se da je 34-godišnjak u listopadu 2019. u jednoj od sastavnica Sveučilišta u Zagrebu u Savskoj cesti provalio u aparat za kavu iz kojeg je uzeo novac. Uz to, 34-godišnjak se sumnjiči da je u siječnju 2020. u Ulici Šalata, također u zgradi zagrebačkog Sveučilišta, provalio u samoposlužni aparat za napitke te otuđio dva čitača za papirnati novac i dvije metalne kutije u kojima se nalazio novac.

Također se sumnja da je skupina tijekom veljače, ožujka i travnja 2021., u različitim kombinacijama ili pojedinačno, na području Peščenice, Trešnjevke i Trnja u deset navrata provalila u aparate za kavu i samoposlužne aparate za napitke koji su se nalazili u zgradama tvrtki, obrazovnih ustanova, gradilištima i krugu toplane te bi iz njih otuđili novac.

ŠOKANTAN PRIZOR U ZAGREBAČKOJ DUBRAVI: Sa stabla vise četiri omče, policija pokrenula istragu

Otuđili i bicikle

Sumnja se da je skupina u različitim kombinacijama ili pojedinačno, tijekom ožujka i travnja 2021., na Peščenici, Donjem Gradu i Trešnjevci u deset navrata otuđila bicikle ukoliko nisu bili vezani, dok su vezane bicikle krali na način da bi prerezali sigurnosne sajle. Nadalje, 22-godišnjak se sumnjiči za krađu bicikla vezanog ispred zdravstvene ustanove u Trpinjskoj ulici.

Uz to, 34-godišnjak, 22-godišnjak i 26-godišnjak se sumnjiče za krađu alata iz kontejnera u Zagorskoj ulici, nadodala je policija.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr