POKUSAJ UBOJSTVA 'Isli smo se poljubiti, a ovaj je uletio i poceo gusiti mog decka!'

Iako je 34-godisnjakinju iz Bibinja jedan Splicanin, slucajni prolaznik, htio zastititi od nasilnog partnera, ona je dala lazni iskaz na sudu tvrdeci da joj je napao decka i htio ga ubiti.

‘Nije to bila neka svada, nosila sam vrecice pa se nisam mogla javiti na telefon, zbog cega se M. malo naljutio. U portunu smo se samo htjeli poljubiti i zapalili smo cigaretu. Odjednom je u portun uletio ovaj drugi, uhvatio ga udarati nogama i gusiti uhvativsi ga nogama za vrat.

Vise puta sam mu rekla da mi ostavi decka na miru i potezala ga za majicu, jer je M. pao na pod i nije se mogao braniti. Ovaj, medutim, nije nikako htio prestati i htio ga je ubiti. Nakon toga smo izisli ispred portuna gdje sam vidjela da covjek krvari. M. je mirno cekao policiju i nisam vidjela nikog drugog osim nas troje”, kazala je u cetvrtak 34-godisnja A. S. iz Bibinja na Zupanijskom sudu u Zadru, sest mjeseci nakon sto je u centru Zadra, 10. listopada 2014. godine, oko 22 sata, nozem po cijelom tijelu brutalno izboden 44-godisnji T.V. iz Splita, inace klapski pjevac.

T.V. je te veceri, pise Slobodna Dalmacija, u Zadru nastupao na koncertu, pa je, prolazeci dvoristem Ulice Zore dalmatinske, cuo njezino zapomaganje, te je uletio u ulaz stambene zgrade kako bi sprijecio 26-godisnjeg Zadranina M.M. da je istuce, ali je na kraju izboden u srce, prsa i ruku, a zivot mu je spasen samo zahvaljujuci hitnoj kirurskoj intervenciji u Opcoj bolnici Zadar.

Lazni iskaz

M.M. je kratko vrijeme bio u pritvoru istraznog zatvora Zupanijskog suda u Zadru, a zadarsko tuziteljstvo ga tereti za pokusaj ubojstva 44-godisnjeg Splicanina koji se duze vrijeme oporavljao u zadarskoj bolnici.

Iako ju je Splicanin spasio od premlacivanja, A.S. je lagala i krivnju svalila na 44-godisnjaka, kako bi zastitila svog nasilnog decka. Zbog davanja laznog iskaza tuzitelj Denis Sokol protiv 34-godisnjakinje najavio podizanje kaznene prijave.

‘Kakav si ti muskarac kad tuces zenu’

“Vidio sam muskarca i zenu kako se svadaju, ona mu je govorila ‘kakav si ti muskarac kad tuces zenu’ i psovala ga”, ispricao je Splicanin, koji je, priznao je, pogrijesio jer je kao majstor borilackih vjestina Bibinjca htio onesposobiti zahvat gusenja.

“Mogao sam ga svladati na mnoge druge nacine, ali valjda sam od adrenalina krivo procijenio. Tad sam osjetio tri udarca u prsa i vidio krv”, kazao je Splicanin na sudenju na Zupanijskom sudu u Zadru.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr