Nevjerojatan obrat

PREMLAĆIVANJE U ZAGREBU: Mladić skoro završio kao Luka Ritz, napadač je na slobodi

Mladić kojega su u petak navečer prebili huligani mogao je od zadobivenih ozljeda umrijeti poput Luke Ritza jer nije dovoljno dugo ostao u bolnici, međutim zahvaljujući nevjerojatnom obratu događaja je spašen.

Devetnaestogodišnji M. I. iz Zagreba primljen je u subotu oko 3.15 sati u dežurnu bolnicu, KBC Zagreb, s teškim ozljedama koje je zadobio u premlaćivanju. Kako je ispričao liječnicima, oko 2.30 sati, dok se vraćao kući iz kluba Močvara, napala ga je skupina mladića te su ga teško prebili. Liječnici su odmah pregledali mladića te napravili i CT pretragu glave jer je upravo u tome dijelu zadobio nekoliko udaraca, javlja N1 Televizija.

Premda su mu savjetovali da ostane u bolnici dok njegov nalaz ujutro ne pogleda specijalist, mladić je odmah nakon pružene pomoći samovoljno otišao iz bolnice, ne pričekavši ni policajce koji su od njega trebali uzeti izjavu niti specijalista koji je trebao pogledati nalaze.

Nalaz otkrio krvarenje

Policajci koji su ubrzo došli obavili su razgovor s liječnicima, a jedan od njih je za potrebe istrage i dodatno pogledao nalaze kako bi policajcima točno mogao opisati prirodu ozljeda.Tada je, međutim, na snimci glave vidio kako mladić koji je ranije napustio bolnicu u glavi ima unutarnje krvarenje od ozljeda te da je otišao kući u životnoj opasnosti. Mladić da tada pozvan da se vrati u bolnicu na operaciju, javlja N1 Televizija.

Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu protiv napadača je pokrenulo postupak. Napadač ipak nije odveden u Remetinec, već mu je određena mjera opreza – zabrana približavanja mladiću kojeg je premlatio.

N1 Televizija/Danas.hr

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr