KUĆA POTPUNO UNIŠTENA

PREMINULA I DRUGA ŽRTVA EKSPLOZIJE U VARAŽDINSKIM TOPLICAMA: Muškarac pustio plin, nazvao policiju, a onda je sve eksplodiralo

Preminula je još jedna žrtva sinoćnje eksplozije u Varaždinskim Toplicama, potvrdila je varaždinska policija.

Riječ je o 78-godišnjoj ženi koja je ozlijeđena u jučerašnjoj snažnoj eksploziji, a preminula je tijekom noći. Starica je živjela u kući u kojoj je 53-godišnjak izazvao eksploziju plina, a u bolnicu je primljena s ozljedama prsnog koša.

Pustio plin pa nazvao policiju, zatim je sve eksplodiralo

Podsjetimo, sinoć je u Ulici braće Radić 7 u Varaždinskim Toplicama došlo do eksplozije u stanu, uslijed čega se kuća potpuno urušila. Sinoć je od posljedica eksplozije preminuo jedan muškarac, a četiri su osobe ozlijeđene, među njima i jedan policijski službenik.

EKSPLOZIJA SRUŠILA KUĆU KOD VARAŽDINA, JEDNA OSOBA MRTVA: ‘Sve se treslo, čula sam da je pustio plin i digao kuću u zrak’

Susjedi su već sinoć tvrdili da je ulica bila zatvorena i prije same eksplozije, pa su smatrali da je muškarac već ranije prijetio da će sve dići u zrak. Ti su se navodi pokazali točnima, potvrdila je PU varaždinska. Priopćili su da su 37 minuta prije eksplozije zaprimili dojavu od muškarca koji je u Ulici Braće Radić pustio plin u kući, piše Večernji list.

Policija je nakon eksplozije, tijekom pregleda kuće, pronašla mrtvo tijeko muškarca, a vjerojatno je riječ upravo o 53-godišnjaku koji je pustio plin.

 

Povratak na Net.hr