OBITELJ SLOMLJENA

PREMINULA CURICA (11) ZA ČIJI SU SE ŽIVOT BORILI I SPLITSKOM KBC-u: Ispala je iz auta, a vrata su pala na nju

Preminula je djevojčica koja je bila teško ozlijeđena u nesreći u nedjelju popodne u Drvaru

Zbog teških ozljeda glave koje je u nejdjelju popodne zadobila u nesreći u Drvaru u BiH, 11-godišnja djevojčica preminula je danas ujutro u KBC-u Split, piše 24sata. Njezina majka (44) u nesreći je također teško ozlijeđena, ali je u utorak puštena iz bolnice u Livnu.

Do neobične i tragične nesreće došlo je ispred obiteljske kuće gdje imaju malu nizbrdicu koja vodi do garaže. Djeca su se igrala na betonskoj površini ispred obiteljske kuće, željeli su bacati loptu u koš, ali im je u tome smetao parkirani Mercedes.

Automobil naglo krenuo unazad

Majka je otvorila vrata automobila, djevojčica je sjela za volan, a dok su vrata auta bila otvorena žena je bila nagnuta unutra. Svjedoci su ispričali za da 24sata da je automobil automatik i nema kvačilo, te da se nekako pomakla ručica, stisnut je gas i vozilo je naglo krenulo unazad.

Pritom su otvorena vrata udarila majku koja je pala na tlo, a Mercedes je došao do puta koji vodi prema dvorištu kuće. Vrata su udarila u stup, auto je krenuo unazad i tada je djevojčica navodno ispala iz automobila. Mercedes se zabio u metalnu dvorišnu ogradu, a vrata su se, kako kažu, odvojila i pala na nju.

Otac je izašao iz kuće, odmah je uzeo i odvezao na Hitnu pomoć. Bila je teško ozlijeđena, pa je prevezena u Split gdje se gotovo tri dana borila za život.

CURICA (11) U BIZARNOJ NESREĆI AUTOM UDARILA U OGRADU PA U MAJKU: Dijete u teškom stanju u KBC-u Split

Povratak na Net.hr