UDARIO ŽENU U GLAVU

PRATIO BIVŠU I PRIJETIO PA JU NA KRAJU UBIO: Istarski monstrum ostaje u pritvoru, mogao bi dobiti preko 10 godina zatvora

Razlog produljivanja istražnog zatvora nalazi se u opasnosti od ponavljanja kaznenog djela

Pulsko Županijsko državno odvjetništvo je, nakon provedene istrage, podiglo optužnicu protiv 60-godišnjaka zbog počinjenja kaznenog djela protiv života i tijela teškim ubojstvom.

Prema pisanju Glasa Istre, okrivljeniku se optužnicom stavlja na teret da je 28. studenog 2020. godine oko 17:30 sati, u prizemlju obiteljske kuće u Galižani, s namjerom da ubije svoju bivšu suprugu, ženi zadao udarce u predjelu glave i vrata.

UBOJICA IZ GALIŽANE IZVAN ŽIVOTNE OPASNOSTI: Usmrtio bivšu ženu pa i sebi pokušao oduzeti život

Pritom joj je nanio ozlijede od kojih je odmah umrla. Prije toga ju je verbalno vrijeđao, prijetio je, ponižavao i pratio. Za to je proglašen krivim pravomoćnom presudom pulskog Općinskog suda.

Optužnicom je predloženo da se muškarcu produlji istražni zatvor pa je sud o produljenju odlučio 28. travnja 2021. Razlog produljivanja istražnog zatvora nalazi se u opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Kako javlja Glas Istre, za ovo kazneno djelo predviđeno je najmanje 10 godina zatvora, a nije isključen ni dugotrajno izvršavanje zatvorske kazne.
 
[FOTO] JEZIVI DETALJI STRAVIČNOG UBOJSTVA KOD PULE: Bivšu suprugu izbo oštrim predmetom, a onda sebi prerezao grlo

Povratak na Net.hr