'Žao nam je što je stradala žena. Nije vidio dok je vozio…'

Nakon što je ozlijeđen u prometnoj nesreći u kojoj je sudjelovao u nedjelju navečer na autocesti A3 kod Novske, poznati glumac Emir Hadžihafizbegović još uvijek se nalazi u stanju šoka.

“Žao nam je što je u toj nesreći stradala žena. Bio je nesretan slučaj i vjerujemo da će to dokazati i policijski izvještaj. Nije vidio dok je vozio, mislio je da su dvije trake otvorene. On nikada nikoga ne bi povrijedio. Ozljede koje je zadobio lakše će prebroditi, ima visok prag tolerancije na bol, ali znam da će teže na njega utjecati činjenica da je žena umrla. Iako imamo podršku brojnih prijatelja, obitelji, medija, teško se nositi s činjenicom da je netko umro u toj prometnoj nesreći. Teško je i trebat će nam vremena da se oporavimo”, kazala je za Dnevni Avaz Amra Hadžihafizbegović, kći Emira Hadžihafizbegovića.

Potvrdila je da je njen otac u nesreći zadobio ozbiljniji prijelom desne nadlaktice i napuknuće lumbalnog pršljena.

Hadžihafizbegović je danas trebao biti podvrgnut operaciji ruke u Općoj bolnici u Novog Gradiški.

Djevojka kaže da su mnogi željeli doći u bolnicu i posjetiti njenog oca, ali da on uz sebe, dok se malo ne oporavi i dok ne izađe iz stanja šoka, želi samo obitelj.

Krivac za nesreću u bijegu

Podsjetimo, u prometnoj nesreći smrtno je stradala 63-godišnja žena iz Zagreba, dok su dvije osobe teže ozlijeđene na autocesti A3 kod Novske u sinoćnjem naletu automobila BiH registracija, kojim je upravljao bosanskohercegovački glumac Emir Hadžihafizbegović. On je naletio na vozača i putnicu koji su stajali uz automobil zaustavljen na lijevoj traci autoceste.

Nesreća se dogodila kod mjesta Bročice, na mjestu gdje je dvadesetak minuta prije još uvijek nepoznati vozač porušio više svjetlećih znakova, kojima je promet zbog radova na autocesti preusmjeravan na desni vozni trak.

Povratak na Net.hr