NAMAMILA GA U NOĆI

POZNANICI UBIJENOG BAJKERA I BIVŠE KOJA GA JE ZAKLALA OTKRILI POZADINU UBOJSTVA: ‘Ona je problematična, tempirana bomba’

Noćas malo iza ponoći u varaždinskoj je bolnici preminuo 30-godišnji Nikola Turek, predsjednik varaždinskih bajkera, kojeg je bivša djevojka u noći sa srijede na četvrtak usmrtila zadavši mu ubod nožem u vrat.

Djevojka (21) ga je navodno tijekom noći izmamila izvan kuće kako bi se s njom sastao. Policija je izjavila kako je istragom utvrđeno da je između njih dvoje došlo do verbalnog, ali i fizičkog sukoba, nakon čega ga je ona nožem ubola u vrat. Žurno je prevezen u bolnicu te stavljen u induciranu komu, no ipak je podlegao ozljedama.

Iz varaždinske policije izvijestili su da je 30-godišnji muškarac umro u subotu 55 minuta poslije ponoći. Nalazio se na odjelu intenzivne njege nakon što ga je 21-godišnjakinja ubola nožem u vrat, napavši ga u njegovu automobilu koji je bio parkiran pored rijeke Drave u Varaždinu, priopćeno je.

Prerezala mu je karotidu

U priopćenju Županijskog državnog odvjetništva navodi se kako postoji osnovana sumnja da je okrivljenica 15. lipnja u vremenu od 3 do 3.30 sati u automobilu na livadi pored rijeke Drave, naziva “Beli Kipi” u Varaždinu, u pokušaju ubojstva, muškarca ubola nožem u lijevu stranu vrata prerezavši mu karotidnu žilu. Muškarac je uz otvorenu ranu vrata zapao i u hipovolemičan šok. Hitno je operiran u varaždinskoj bolnici, no podlegao je teškoj ozljedi.

Djevojka preminulog Nikole Tureka, Martina, kazala je kako je on s bivšom djevojkom želio zauvijek završiti jer ga je opsjedala i nakon prekida.

Prijetila mu je da će se ubiti

S 21-godišnjom Nušom Bunić Nikola se našao u noći sa srijede na četvrtak, jer mu je zaprijetila da će se ubiti, kazala je Martina za evarazdin.

Bunić se trenutačno nalazi u istražnom zatvoru, dodijeljen joj je jednomjesečni pritvor. Djevojka se brani da je ubojstvo počinila u samoobrani, tvrdi da se branila od silovanja.

Nuša je rodom iz Siska, a u Varaždin je došla jer je posvojena. Prije tri godine dečko s kojim je bila u vezi predozirao se drogom i umro, a mnogi taj događaj smatraju jednim od okidača za problematično ponašanje djevojke.

‘Ona je tempirana bomba’

‘Nuša ima manjak samopouzdanja i opsesivno je ljubomorna. Voli živjeti na rubu, eksperimentirati, a mišljenja mijenja iz dana u dan. Ona je tempirana bomba’, rekao je jedan njezin poznanik, dok su drugi koji su razgovarali s novinarima kazali kako su i osobno imali loša iskustva s njom.

Za Nikolu Tureka, predsjednika Motorističkog kluba Baroker, poznanici imaju samo riječi hvale. Njegova djevojka objavila je zajedničku fotografiju iznad koje se zahvalila na svim lijepim trenucima.

Posljednji ispraćaj je u utorak u 14 sati.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr