ŽELJELA GA UBITI

POTPUNO JE POLUDJELA: Muža je izbola nožem, davila povodcem za psa, grizla i gađala staklom!

Optužena je 39-godišnjakinja koja je proljetos pokušala ubiti svog muža.

Bio je 8. travnja, nešto prije dva sata ujutro, kada se žena posvađala s mužem i najprije ga udarila šakom ispod lijevog oka. Zatim se popela na prvi kat kuće te banula u spavaću sobu držeći nož u ruci.

Grizla, izbola, davila…

“Ubit ću te”, vikala je suprugu koji ju je uhvatio za ruku u kojoj je držala nož. Taman kada mu se nož našao u visini prsiju ugrizla ga je za ruku, no on joj se othrvao oduzeo joj nož i bacio ga na krevet.

Potpuno bijesna žena u idućem je trenutku ipak dohvatila nož i ubola muža u prsa.

Ranjeni muškarac dao se u bijeg, ali ga je žena sustigla na izlasku. Odlučna da ga liši života oko vrata mu je prebacila povodac za psa s metalnim dijelom i objesila se na njega svom težinom kako bi ga na taj način ugušila.

Muž pobjegao iz kuće

Ni u tome nije uspjela, jer se muž opirao.

Ludilo se i nakon toga nastavilo. Naime, razbila je staklo na ulaznim vratima kuće i zgrabila komad stakla te ga bacila prema suprugu koji je pobjegao i sakrio se u susjednom dvorištu čekajući dolazak policije i Hitne pomoći.

Pomahnitala 39-godišnjakinja u međuvremenu je uskočila u svoj auto i lagano se vozila kvartom ne bi li pronašla muža i dokrajčila ga. Tada ju je zatekla policija. Sada je protiv nje Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu podiglo optužnicu kojom ju tereti za pokušaj ubojstva.

 

Povratak na Net.hr