JUTARNJA JURNJAVA

POTJERA U NOVOM ZAGREBU: Pet policijskih vozila (u)lovilo trojicu muškarca u ukradenom automobilu

Potjera se odvijala ulicama Sloboštine i Dugava, a u lovu na kradljivca bila su četiri policijska vozila i jedan policajac na motociklu

Stanovnike zagrebačkih naselja Sloboština i Dugave jutros je prenula škripa kotača jer se po tamošnjim ulicama odvijala prava automobilska potjera kao u filmovima.

Zagrebački policajci s nekoliko vozila bili su u potjeri za ukradenim automobilom, pišu 24 sata. Oko 6.20 sati policija je dobila dojavu da su tri lopova provalila u stariji Opel Kadett i odvezli ga s parkirališta u naselju Utrina.

Bježali policiji i preko livade

Došavši na lice mjesta, policajci su zatekli trojac kako odlazi ukradenim Opelom. Smjesta su, s upaljenim rotirkama, krenuli za njima, a potjera se odvijala ulicama Sloboštine i Dugava. Kradljivci u bježeći prelazili vozilom i u suprotnu kolničku traku, a akda su im policajci pokušali presjeći put čak su skrenuli preko rubnika i vozili po livadi.

Na koncu su kradljivci uhvaćeni u blizini Vatikanske ulice i sprovedeni na ispitivanje. Više informacija bit će poznato nakon policijskog očevida.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr