TRAGIČNO JUTRO

POPRAVLJAO INSTALACIJE NA AUTU PA STRADAO: Policija utvrdila što je uzrokovalo eksploziju i smrt muškarca u Svetoj Nedelji

Eksplozija koja je u petak ujutro izbila na jednom automobilu u Svetoj nedelji nakon koje  je od ozlijeda preminuo vlasnik automobila uzrokovana je nestručnim rukovanjem, poručili su iz policije.

Eksplozija plina na spremniku automobila od koje je u petak smrtno stradao Ivan Lušić (54) koji je u Svetoj Nedelji popravljao plinske instalacije na svom automobilu, izbila je zbog nestručnog rukovanja, izvijestila je u petak zagrebačka policija.

Incident se dogodio u 9 sati i 45 minuta dok je Lušić popravljao svoj Renuault Lagune u susjedovoj garaži. On mu je i prvi priskočio u pomoć kada je eksploziaj odjeknula. Lišiću je pomogao skinuti zapaljenu odjeću pri čemu je i sam ozlijeđen, srećom lakše.

Automobil je i dalje gorio te se požar proširio na garažu. Susjedi su u pomoć zvali vatrogasce Svete Nedelje i Hitnu pomoć. Teško ozlijeđenog Lušića liječnici su prevezli u Kliniku za traumatologiju. Bilo mu je opečeno 90 posto tijela. Operiran je te je prebačen na Intenzivnu, no ubrzo nakon toga je preminuo, pišu 24sata.

Lušića susjedi opisuju kao veselog. Radio je kao policajac te je nedavno otišao u mirovinu.

STRAŠNA TRAGEDIJA U SVETOJ NEDELJI: ‘Čuli smo snažnu detonaciju i vidjeli ga kako hoda samo u gaćama’

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr