ISTRAGA U TIJEKU

BURNA NOĆ U ISTRI: Nakon prijetnji zapalili automobil

U Premanturi je u noći s ponedjeljka na utorak zapaljen automobil supruga glavne urednice portala iPress. Vikend prije toga redakcija je policiji prijavila prijetnje zbog jednog objavljenog teksta.

U Premanturi je u noći s ponedjeljka na utorak zapaljen automobil Nissan almera. Prema pisanju portala iPress, riječ je o automobilu supruga njihove glavne urednice koji je uspio ugasiti požar do dolaska vatrogasaca.

“Policijski službenici obavili su očevid na mjestu događaja i utvrdili da je nepoznati počinitelj 18. kolovoza oko 4 sata, u Ulici Selo u Premanturi, prolio zapaljivu tekućinu po parkiranom vozilu Nissan, pulske registarske oznake, a potom otvorenim plamenom izazvao požar, koji je zahvatio poklopac motora, prednju lijevu stranu motora i dio kontrolne ploče. Požar je ugasio 57-godišnji vlasnik, a materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna”, izvijestili su, pak, iz PU istarska.

iPress piše kako su u redakciji prije zapaljena automobila, zbog jednog teksta primili prijetnje koje su prijavili policiji.

iPress/Danas.hr

Povratak na Net.hr