PAKET MARIHUANE

POLICIJSKI ‘ULOV’ U VUKOVARSKOJ UDRUZI NAVIJAČA: Došli zbog dojave o buci pa našli drogu

U prostorijama udruge pronađena je sportska torba u kojoj se nalazio paket s marihuanom težine oko 600 grama i tri tablete droge tipa ecstasy

Pretragom prostorija udruge navijača u Vukovaru, policija je u petak pronašla sportsku torbu u kojoj se nalazio paket s marihuanom težine oko 600 grama i tri tablete droge tipa ecstasy, izvijestila je u subotu Policijska uprava vukovarsko-srijemska.

Iz policije navode da su postupajući po dojavi o glasnoj glazbi i vici, policijski službenici u petak 25. rujna oko 2,30 sati u prostorijama udruge navijača u Županijskoj ulici u Vukovaru zatekli više muškaraca te otvorenu PVC vrećicu u kojoj se nalazilo 8,8 grama marihuane.

Privedena dvojica mladića

U jutarnjim satima istoga dana obavljen je očevid u prostorijama udruge, gdje je pronađena sportska torba u kojoj se nalazio paket s marihuanom težine oko 600 grama i tri tablete droge tipa ecstasy. Nakon provedene istrage nad 18-godišnjakom iz Đakova i 25-godišnjakom iz Vukovara, obojica su jutros pritvorena, dok je nadležnom državnom odvjetništvu protiv njih podnijeta kaznena prijava.

Ostalim osobama zetečenima u prostorijama udruge, uručeni su prekršajni nalozi radi počinjenog prekršaja protiv javnog reda i mira.

Povratak na Net.hr