UŽAS

POLICIJA UHITILA NAPADAČE NA PENZIONERA U PULI: U divljačkom napadu u zoru slomili su mu ruku i rebra

Policija je uhitila svu trojicu napadača koji su u nedjelju ujutro u Puli pretukli 67-godišnjeg umirovljenika

Jutros su na Danteovom trgu u Puli trojica maskiranih napadača naoružana palicama brutalno pretukla 67-godišnjeg umirovljenika koji je čuvao inventar i terasu kafića, pri čemu su mu slomili ruku i tri rebra.

Policija je uhitila trojicu napadača. “Pulska je policija danas oko 11.50 sati zaprimila dojavu iz pulske bolnice da se kod njih nalazi muškarac koji je ozlijeđen na Danteovom trgu u Puli. Dolaskom policijskih službenika na mjesto događaja utvrđeno je da su trojica nepoznatih počinitelja nakon verbalnog sukoba fizički napala 77-godišnjeg muškarca. Njemu je pružena pomoć u pulskoj bolnici gdje je utvrđeno da je stariji muškarac teško ozlijeđen”, javlja policija.

Prvo su naveli kako su uhićena dvojica napadača, jedan u Puli, a drugi u Zagrebu. Ubrzo nakon toga policija je javila i kako je tijekom večeri uhićen i treći muškarac na području Zagreba.

[VIDEO] BRUTALAN NAPAD U PULI: Divljaci s palicama pretukli penzionera koji je čuvao kafić, slomili mu ruku i rebra

Snimka s videonadzora

Osim što je tijekom dana radila na slučaju, policija je obavila razgovor s napadnutim 77-godišnjakom i vlasnikom Old City Bara. On je istražiteljima ustupio snimke videonadzora.

 

Povratak na Net.hr