TRAGEDIJA U ZAGREBU

POLICIJA UTVRDILA TKO JE SKRIVIO TEŠKU NESREĆU U KOJOJ JE POGINUO DJEČAK (9): ‘Ispao je iz automobila i nepokretno ležao’

Policijska uprava zagrebačka objavila je rezultate očevida provedenog nakon stravične prometne nesreće koja se jučer sat iza podneva dogodila u Zagrebu, a u kojoj je život izgubio devetogodišnji dječak.

Prema rezultatu očevida za nesreću na raskrižju Klaićeve i Kačićeve kriv je vozač Meganea.

DJEČAK POGINUO U CENTRU ZAGREBA: Sudarila se dva automobila na križanju Klaićeve i Kačićeve

“Očevidom je utvrđeno da je 36-godišnjak upravljao osobnim automobilom marke Renault Megane zagrebačkih registracijskih oznaka lijevom prometnom trakom Klaićeve ulice u smjeru zapada. Dolaskom do raskrižja s Kačićevom ulicom, ušao je u raskrižje na znak crvenog svjetla na semaforu i naletio na zadnji bočni dio osobnog automobila marke Citroen Saxo zagrebačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 78-godišnjak, a koji se kretao Kačićevom u smjeru sjevera dok je za njegov smjer kretanja bilo upaljeno zeleno svjetlo. Od posljedica prometne nesreće oko 15 sati u bolnici je preminulo dijete-putnik iz osobnog automobila marke Citroen Saxo, dok je drugo dijete-putnik iz istog vozila lakše ozlijeđeno”, objavio je PUZ.

“Čuli smo prasak, no nije to bio neki snažan zvuk i vidjeli smo da se po cesti rasulo staklo. Dječak je bio ispao iz automobila i nepokretno je ležao”, ispričali su za Jutarnji list neki od očevidaca tragedije.

V. d. ravnatelja Klinike za dječje bolesti u Zagrebu Zoran Bahtijarević za 24sata je, pak, izjavio: “Liječnici su u bolnici uložili velike napore da mu spase život, ali je u bolnicu došao u jako lošem stanju”. Dječak je nakon bitke liječnika ipak preminuo.

 

Povratak na Net.hr